zoeken

Makelaarsstafje voor Ad van Cromvoirt

Makelaarsstafje voor Ad van Cromvoirt

maandag 03 november 2014| delen:

Van Cromvoirt Makelaardij 40 jaar lid van de NVM

Op vrijdag 17 oktober jongstleden reist een delegatie van het Nederlandse NVM-bestuur af naar Roermond. De reden is dat Ad van Cromvoirt op die datum exact 40 jaar lid is van deze Nederlandse Vereniging van Makelaars. Dat is een unicum, en zeker voor Midden-Limburgse begrippen.

Naar kantoor
Ad van Cromvoirt is die dag met een smoesje naar kantoor gelokt. Hij heeft de makelaardij 15 jaar geleden overgedragen aan zijn toenmalige werknemer en rechterhand Lou Heunen die sindsdien met Edwin van Dronkelaar gezamenlijk eigenaar is van de makelaardij en haar op tal van gebieden verder uitbouwde.

Verrassing
Contacten met zijn voormalige kantoor onderhoudt hij uit betrokkenheid en verjaardagen van de teamleden zijn een mooie gelegenheid om even binnen te wippen. De onverwachte aanwezigheid van de NVM-delegatie is dan ook een complete verrassing. “Ik was ingelicht dat Peter Keiren een ‘verlate verjaardag’ zou vieren”, vertelt hij.  “En was dus allerminst verbaasd dat het kantoor in feeststemming was. Tot ik me realiseerde waarom…”

Makelaarsstafje uitgereikt
Voor zijn 40-jarig lidmaatschap van de NVM – dat overigens persoonsgebonden is –  overhandigt de delegatie hem het gewaardeerde ‘makelaarsstafje’. Het stafje dateert uit de 17e eeuw en was indertijd het  symbool van erkende makelaars die tot het gilde behoorden. Het bevatte het stadswapen waarmee koopcontracten werden bezegeld.

Bijzonder cachet
NVM-makelaar Lou Heunen richtte het woord tot de jubilaris en aanwezigen, met name om te memoreren dat het op deze wijze een dubbel feest is. “Het  40-jarige NVM-jubileum van onze grondlegger valt deze maand exact samen met het 40-jarig bestaan van de makelaardij zelf. Dat laatste geven we met verschillende acties al extra aandacht. Door deze uitreiking krijgt het jubileum een wel héél bijzonder cachet. Het is een gebeurtenis die we niet snel zullen vergeten.”

Op zoek naar een Limburgse NVM-makelaar in jouw buurt?