zoeken

Waarom NVM?

Waarom NVM?

De Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen NVM, is de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed. Het feit dat u een Limburgse NVM-makelaar inschakelt bij de aan- of verkoop van uw huis, geeft aan dat u de verkoop niet aan zo maar een makelaar overlaat. U kiest voor kwaliteit.

waarom-nvm-makaelaar.jpg

Dat uw Limburgse NVM-makelaar lid is van deze brancheorganisatie biedt u een aantal voordelen:

Deskundigheid

Een Limburgse NVM-makelaar is goed opgeleid en houdt zijn kennis permanent op peil. Ook medewerkers zijn goed opgeleid en gecertificeerd, zodat u de kwaliteit kunt verwachten waar u recht op heeft. Ook kent hij als geen ander de lokale markt tot in de puntjes. Daarnaast heeft bouwkundig inzicht en is op de hoogte van de juridische haken en ogen.

Betrouwbaarheid

Ook Limburgse NVM-makelaar gedraagt zich volgens de NVM-Erecode. Hij treedt niet op voor twee opdrachtgevers met tegenstrijdige belangen. Hij behartigt de belangen van zijn opdrachtgever en is niet afhankelijk van een bepaalde bank of verzekeringsmaatschappij.

Zekerheid

Een NVM-makelaar is verplicht verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid, waardoor hij geen financiële risico’s loopt. Dat is ook in uw belang. Voor eventuele klachten over en geschillen met uw NVM-makelaar kunt u terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting van de NVM en indien nodig een beroep doen op de geschillencommissie van de NVM en de onafhankelijke tuchtrechtspraak.

Op zoek naar een Limburgse NVM-makelaar in jouw buurt?

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring en prestaties op deze website te verbeteren. Lees onze privacyverklaring