zoeken

De NVM-makelaar

De NVM-makelaar 

Er zijn legio redenen om voor een NVM-makelaar uit Limburg te kiezen. Omdat hij deel uitmaakt van het grootste makelaarsnetwerk van Limburg én Nederland, heeft u meer kans bij verkoop van uw woning en de grootste keus bij het kopen van een nieuwe woning.  

de-nvm-makelaar-limburg.jpg

Een NVM-makelaar uit Limburg beschikt, net als zijn landelijke collega’s, over een bulk aan ervaring, is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en houdt zijn vakkennis up-to-date met verplichte opleidingen. Zo bent u altijd verzekerd van een deskundig advies. Een NVM-makelaar handelt altijd vanuit een onafhan-kelijke positie. Zo weet u zeker dat uw belang altijd vooropstaat.  Een NVM-makelaar is kortom betrouwbaar, deskundig en onafhankelijk. Bespaar uzelf tijd, geld en zorgen; kies voor een NVM-makelaar die de lokale woningmarkt kent, kies voor een Limburgse NVM-makelaar. 
 

Nederlandse Vereniging van Makelaars Limburg

Met bijna 3.000 aangesloten makelaarskantoren is de Nederlandse Vereniging van Makelaar o.g. en vastgoeddeskundigen NVM Nederlands grootste brancheorganisatie op het gebied van onroerend goed. Wie één van de circa 75 NVM-makelaars in Limburg inschakelt bij de aan- of verkoop van zijn huis, kiest niet voor zomaar een makelaar, maar voor betrouwbaar, deskundig en onafhankelijk advies.

U wilt een woning of bedrijfspand (ver)kopen, (ver)huren of laten taxeren? Voor al deze zaken bent u bij de NVM-makelaar aan het juiste adres. Met zo’n 75 aangesloten kantoren in Limburg is er altijd wel een NVM-makelaar bij u in de buurt. Of u nu in Noord-, Midden- of Zuid-Limburg woont. 

Bespaar tijd, geld en zorgen. Kies voor een NVM-makelaar.

Op zoek naar een Limburgse NVM-makelaar in jouw buurt?

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring en prestaties op deze website te verbeteren. Lees onze privacyverklaring