zoeken

Uw woondroom

Vertel ons uw woondroom

NVM Limburg heeft een uniek concept om uw oude woning sneller te verkopen. Het idee is simpel: als u en andere verkopers hun woonvoorkeuren kenbaar maken, kunnen de NVM-makelaars vraag en aanbod beter matchen. Zo is uw oude woning vlugger verkocht en kunt u sneller op zoek naar een nieuwe woning.

woondroom-nvm.jpg

Wilt u in een dorp of in de stad wonen? In een appartement, twee-onder-één-kapwoning of vrijstaande woning? Gaat uw voorkeur uit naar een bestaande woning of een nieuwbouwwoning? En niet onbelangrijk: wat wilt u besteden? Wie weet is iemand uit Venlo wel op zoek naar uw stadsappartement in Maastricht, en staat uw gedroomde villa te koop in Roermond.

Op basis van uw woonvoorkeuren kan NVM Limburg zich een beeld vormen van úw ultieme woondroom en die van andere huizenkopers. Zoek een NVM-makelaar bij u in de buurt en bespreek met hem uw woondroom. Zo kunnen de 75 NVM-collega’s in Limburg de regionale woningmarkt weer vlottrekken.

Op zoek naar een Limburgse NVM-makelaar in jouw buurt?

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring en prestaties op deze website te verbeteren. Lees onze privacyverklaring