Irene Flotman nieuwe voorzitter vakgroep NVM Business

Irene Flotman

De NVM maakt bekend dat Irene Flotman op 28 juni 2023 is benoemd als nieuwe vakgroepvoorzitter van NVM Business. Irene Flotman volgt daarmee Sander Heidinga op die vakgroepvoorzitter was tussen 2019 en 2023. Irene Flotman (1969) heeft ruime ervaring in commercieel vastgoed als Managing Director en lid van het Dagelijks Bestuur bij CBRE B.V. Nederland. Hier is zij verantwoordelijk voor de P&L, strategie en de doelstellingen. Irene Flotman combineert de functie van vakgroepvoorzitter Business met die van Niet Uitvoerend Bestuurder (NUB) in het Algemeen Bestuur van de NVM.

Corporates

NVM Business krijgt met de benoeming van Irene Flotman voor het eerst in de geschiedenis een voorzitter die werkzaam is bij een van de corporates die zijn aangesloten bij de vakgroep Business. Dit past naadloos in de professionaliseringsslag die jaren geleden is ingezet. Irene Flotman gaat zich, samen met de overige NVM Business bestuurders Henri Boers, Alwin Driessen en Dionne Toenbreker, richten op de belangenbehartiging voor makelaars en taxateurs in het commercieel vastgoed: kantoren, bedrijfsgebouwen, winkels en beleggingen.

Over NVM Business

NVM Business is in Nederland de grootste coöperatieve vereniging van makelaars en taxateurs in onroerende goederen op het gebied van commercieel vastgoed. Zij geeft via educatie en research doelgerichte ondersteuning aan haar leden. NVM Business is gespecialiseerd in commercieel vastgoed -kantoren, bedrijfsgebouwen, winkels en horeca- en bestaat uit ruim 950 makelaars en taxateurs, die zich onderscheiden door hun uitgebreide kennis van de regio’s waarin zij actief zijn. Daarnaast zorgt zij voor belangenbehartiging richting overheid en politiek.