NVM organiseert wederom nieuwe opzet Open Huizen Dag 2022

Op zaterdag 26 maart kunnen geïnteresseerde consumenten met vragen over hun woning, de waarde, verduurzamingsmogelijkheden of het aankomend woningaanbod een persoonlijke afspraak maken met een NVM-makelaar. Tijdens de vrijblijvende afspraak beantwoordt de NVM-makelaar alle woonvragen en geeft de consument deskundig advies. Het enige dat de consument hoeft te doen is een online aanvraag doen via de speciale tool op www.openhuizendag.nl voor een afspraak thuis of eventueel online. De NVM Open Huizen Dag 2022 vindt plaats op zaterdag 26 maart.  

Informatiebehoefte

Chris van Zantwijk, bestuurslid van de NVM vakgroep Wonen en verantwoordelijk voor de NVM Open Huizen Dag licht toe: “De NVM Open Huizen Dag is niet weg te denken en bewijst zich al vele jaren. Vrijblijvend diverse woningen kunnen bezoeken stond altijd centraal in onze reguliere NVM Open Huizen Dag. Toch zoeken we steeds naar verbeteringen die aansluiten bij de actuele informatiebehoefte van de woning(ver)koper. Daarbij houden we ook duidelijk rekening met het beperkte woningaanbod”.

Aankomend aanbod

De NVM weet uit onderzoek dat consumenten diverse woonvragen hebben. Ze zijn daarbij op zoek naar deskundig en persoonlijk advies. Zo leiden de hoge energieprijzen tot meer vragen over het verduurzamen van de woning. Ook willen consumenten graag weten wat ze kunnen verwachten van het aankomende huizenaanbod in hun omgeving.

Behoefte

Chris van Zantwijk: “Vorig jaar hebben we deze vernieuwde opzet van de NVM Open Huizen Dag  voor het eerst ingezet. De resultaten bevestigen dat we hiermee in een duidelijke behoefte voorzien. Daar gaan we dus mee door. Met onze nieuwe opzet brengen we het beste samen: persoonlijk advies en informatie op maat bij de consument thuis”.  

Openhuizendag.nl

Consumenten met woonvragen kunnen nu al terecht op de speciale website www.openhuizendag.nl om een persoonlijke afspraak te maken. De informatie komt automatisch bij de NVM-makelaar binnen via de mail, die vervolgens de afspraak bevestigt. Dat kan bij de consument thuis zijn of eventueel online.   

Over NVM

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A. is opgericht in 1898. Met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs is de NVM de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. De vereniging is georganiseerd rond drie gespecialiseerde vakgroepen: Wonen, Business en Agrarisch en Landelijk. De NVM behartigt de belangen van haar leden en het makelaarsvak en onderhoudt daarvoor contacten met alle betrokken partijen in het maatschappelijke en politieke veld.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: NVM; woordvoerder Marc van der Lee, 06 – 21 47 76 27 of  m.vanderlee@nvm.nl.