Aankoop- of verkoopmakelaar?

Een NVM-makelaar helpt je graag bij het zoeken naar een woning die bij je past. Wat is een goede prijs als je je woning verkoopt? De NVM-makelaar adviseert je bij het vaststellen van de vraagprijs en doet hiervoor grondig onderzoek.

Voor advies voor het kopen van een woning kun je kijken op “Woning kopen“. Indien je een woning wilt verkopen kun je kijken op “Woning verkopen“.

Maar waarom zou je kiezen voor een NVM-makelaar?
 

Deskundigheid

Een Limburgse NVM-makelaar is goed opgeleid en houdt zijn kennis permanent op peil. Ook medewerkers zijn goed opgeleid en gecertificeerd, zodat u de kwaliteit kunt verwachten waar u recht op heeft. Ook kent hij als geen ander de lokale markt tot in de puntjes. Daarnaast heeft bouwkundig inzicht en is op de hoogte van de juridische haken en ogen.

Betrouwbaarheid

Ook Limburgse NVM-makelaar gedraagt zich volgens de NVM-Erecode. Hij treedt niet op voor twee opdrachtgevers met tegenstrijdige belangen. Hij behartigt de belangen van zijn opdrachtgever en is niet afhankelijk van een bepaalde bank of verzekeringsmaatschappij.

Zekerheid

Een NVM-makelaar is verplicht verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid, waardoor hij geen financiële risico’s loopt. Dat is ook in uw belang. Voor eventuele klachten over en geschillen met uw NVM-makelaar kunt u terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting van de NVM en indien nodig een beroep doen op de geschillencommissie van de NVM en de onafhankelijke tuchtrechtspraak.
 

Zoek een makelaar bij jou in de buurt

Met zo’n 80 aangesloten kantoren in Limburg is er altijd wel een NVM-makelaar bij jou in de buurt. Of je nu in Noord-, Midden- of Zuid-Limburg woont. Zoek direct een makelaar